14.3 C
Amposta

Tortosa impulsa una nova campanya realçant totes les possibilitats turístiques de la ciutat

"A un pas de Tortosa" combina alguns dels espais de visita obligada amb un seguit d'activitats de lleure per a divertir-se o per a desconnectar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa impulsa una nova campanya de promoció turística sota el lema “A un pas de Tortosa”. Des del consistori volen trasmetre a les persones visitants totes les experiències que poden trobar-se a la ciutat. L’alcaldessa Meritxell Roigé, durant la presentació, ha explicat que Tortosa compta amb “una gran varietat de possibilitats”, ja que “oferim opcions de turisme de natura, esportiu, vinculat amb el patrimoni, gastronòmic, cultural, de relax…” Per això s’ha decidit crear aquesta nova campanya i que apel·lés a les vivències que la gent pot experimentar quan visita Tortosa.

S’han dut a terme diferents anuncis publicitaris els quals es difondran per tot Catalunya, la resta de l’Estat i també en altres països com ara França. El públic objectiu són les parelles i les famílies i, a més, es vol que aquest turisme sigui present durant tot l’any, estigui descentralitzat.

L’alcaldessa Meritxell Roigé i el regidor de Turisme, Sisco Pepió, durant la presentació de la campanya turística

Meritxell Roigé ha recordat que, en els últims anys, Tortosa ha viscut un creixement exponencial pel que fa al nombre de visitants. L’alcaldessa ha dit que “especialment, ho vam notar durant la pandèmia, que es va convertir en una oportunitat perquè molta gent de Catalunya i de l’Estat ens descobrís o ens redescobrís”. En aquest sentit, Roigé ha reivindicat totes les accions que des de l’Ajuntament s’han fet durant els últims anys per poder tindre la ciutat més ben preparada per a la visita turística: “hem seguit impulsant el Museu i hi estem a punt de poder incorporar una nova sala d’exposició permanent. Hem renovat i ampliat els elements a espais com el Centre d’Interpretació del Renaixement o al refugi antiaeri, amb els quals oferim una experiència més completa. Hem fet millores urbanístiques als peus de la Suda, amb el nou passeig del Castell o amb el passeig de les Cultures amb les imatges d’Ignasi Blanch i hem continuat potenciant la navegació fluvial.”

Malgrat tot, l’Ajuntament de Tortosa ha volgut destacar actuacions que han representat, segons el consistori, “un important pas endavant”, com la nova plaça de la Catedral, l’Espai Cota 0 o el videomapatge La llum de l’Ebre i, molt prompte, també serà accessible un nou tram de muralla al Rastre.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -