14.3 C
Amposta

Tortosa i l’Aldea, amb la vista posada en l’ampliació del polígon Catalunya Sud

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, han rebut aquest dijous la visita de Mercè Conesa, directora de l’Institut Català del Sòl (Incasòl). Tots dos municipis tenen la vista posada amb l’ampliació del polígon Catalunya Sud i, per la seua banda, l’Aldea, també, del polígon Mercaderies.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i Mercè Conesa, directora de l’Institut Català del Sòl (Incasòl)

Roigé i Conesa han pogut continuar els contactes que l’alcaldessa ja havia fet setmanes enrere amb l’Incasòl, per tal de continuar treballant per disposar de més terrenys industrials al terme municipal, especialment després que l’arribada de les últimes implantacions d’activitats haguessin generat la necessitat de disposar de més terrenys.

En el moment que es va fer pública la implantació de la multinacional Kronospan a Tortosa, l’alcaldessa ja va avançar la necessitat de desenvolupar l’ampliació del polígon, tal com estava prevista al POUM. Ara els treballs se centren a tirar endavant la tramitació que es requereix i poder materialitzar l’ampliació per tal de disposar de nous terrenys per a l’ús d’activitats industrials.

Durant la trobada, totes dues també han abordat altres qüestions que impliquen les dues institucions que presideixen. Entre aquestes, destaca el projecte de rehabilitació de l’edifici de l’antiga sinagoga de Tortosa, a l’extrem nord del call, que l’Ajuntament i l’Incasòl duran a terme de manera conjunta els pròxims mesos.

La directora territorial de Vicepresidència, Lídia Pino, l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo i Mercè Conesa, directora de l’Institut Català del Sòl (Incasòl)

Per la seua banda, l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha visitat juntament amb Conesa i Lídia Pino, directora territorial de Vicepresidència de Polítiques Digitals i Territori, els polígons Catalunya Sud i Mercaderies, per avaluar les possibilitats de fer-los créixer i dinamitzar-los.

Xavier Royo assegura que “els temps que estem vivim, són una oportunitat per fer encara més viable i més atractiu el sòl industrial a l’Aldea per a possibles inversions i a la vegada reactivar el projecte de l’estació de Mercaderies”.

Redacció – Ll. S.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -