14.3 C
Amposta

Deltebre presenta un pla per augmentar i consolidar la pràctica esportiva al municipi

L'Ajuntament de Deltebre presenta el Pla Estratègic de l'Esport com a full de ruta de l’activitat esportiva fins a l'any 2026

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana s’ha presentat el Pla Estratègic de l’Esport de Deltebre, que vol ser un full de ruta fins al 2026 i que té la voluntat d’augmentar i consolidar la pràctica esportiva al municipi. El Centre Esportiu del Delta serà el centre neuràlgic de l’activitat esportiva, sent aquest equipament el punt de trobada dels diferents eixos. El document defineix quatre línies estratègiques i pretén crear un nou model d’activitat física i augmentar la pràctica esportiva en totes les edats i col·lectius.

El pla ha estat elaborat per Rafa Flores, delegat del Consell Municipal d’Esports de Deltebre i director tècnic de Trail de la Federació Catalana Atletisme i assessor tècnic de la Real Federació Española Atletisme. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “per primera vegada Deltebre disposarà d’un Pla Estratègic de l’Esport que permetrà aglutinar esforços entre tots els actius que formen part de l’activitat esportiva del nostre municipi”. El redactor del Pla, Rafa Flores, ha detallat que “aquest document ha de ser la primera pedra d’un camí forjat amb un sentit comú i únic”. Per aquest motiu, el document planteja una relació d’activitats específiques i concretes per als xiquets i xiquetes, també per als que tenen necessitats educatives especials, per a les famílies i per a la gent gran.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -