14.3 C
Amposta

Tornen “Les nits a la Baranova” de Tivissa amb quatre nits de música i dansa

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La plaça de la Baranova de Tivissa, un indret privilegiat, acull aquest agost una nova edició de “Les nits a la Baranova” que van nàixer fa nou anys per recuperar una tradició molt arrelada que converteix aquesta plaça en un espai de convivència lúdico-festiva. Des de sempre, la “fresca de la Baranova” ha propiciat esbarjo, convivència entre veïns i veïnes, i actes culturals com les tradicionals ballades de sardanes amb “gramola”.

Aquesta iniciativa cultural desenvolupa, durant els caps de setmana del mes d’agost, tot un seguit d’activitats a l’aire lliure per incentivar, dinamitzar i fomentar els valors històrics, populars i tradicionals del territori. Aquesta novena edició, organitzada per l’Ajuntament de Tivissa, compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura, i de diversos col·laboradors particulars i empreses locals o properes que fan realitat aquest projecte.

La Nit del Jazz tindrà lloc el dia 6 d’agost amb Sunset Dreams a un preu de 3 euros; la Nit dels Musicals se celebrarà el 13 d’agost amb “La Vida és un Musical” amb Salva Racero, Rakel Esteve i Jorge Varela; la Nit de la Lírica serà el dia 20 amb Sara Blanch, Marc Sala i Josep Bufon i les entrades tenen un preu de 15 i 25 euros; i, finalment, la Nit de la Dansa serà gratuïta i hi actuarà l’Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo.

Podeu consultar el programa aquí.

Les entrades per la Nit de la Lírica es posaran a la venda a partir d’aquest dimecres 6 de juliol, a partir de les 11 del matí. Es podran adquirir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i aquí.

Redacció – Ll. S.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -