14.3 C
Amposta

Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor

L'esdeveniment cicloturista no competitiva presenta la seva IVa edició amb noves distàncies

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El cap de setmana del 23 i 24 de març, l’Ampolla viurà una nova edició de la SB Hotels La Garba, consolidant-se com l’esdeveniment cicloturista de referència a les Terres de l’Ebre. La prova de gravel, que ja està a la seva quarta edició, ofereix una experiència única per descobrir les meravelles del Delta de l’Ebre pedalejant a través de paisatges impressionants.

La principal novetat d’aquesta edició és la incorporació de SB Hotels com a patrocinador principal i title sponsor, consolidant així el suport a la promoció del cicloturisme a la regió. Aquest acord estratègic entre La Garba i SB Hotels permetrà impulsar encara més aquest esdeveniment, fent-lo més atractiu per als amants del cicloturisme i del gravel.

A més, l’organització ha introduït dues noves distàncies per a aquells ciclistes que busquen nous reptes. Lo Cabrit, amb 130 km i +1.600 m de desnivell, i Lo Flamenc, amb impressionants 335 km i +5.700 m de desnivell, especialment pensada per als apassionats del bikepacking i de l’ultraciclisme.

Les altres distàncies que es mantenen des de les edicions anteriors són Lo Manoll (80 km i +35 m), La Garba (120 km i +50 m) i La Cabra (235 km i +4.500 m). Aquestes rutes ofereixen als participants la oportunitat de descobrir el Delta de l’Ebre, passant per diferents paratges com el Parc Natural del Delta de l’Ebre, les serres de Cardó i el Parc Natural dels Ports.

Les rutes, tot i estar dissenyades principalment per a bicicletes gravel, també són aptes per a BTT i e-bike. El factor d’aventura es manté amb el fet que els recorreguts no estan marcats físicament, els participants hauran de navegar amb un dispositiu GPS, amb els detalls de les rutes que no es revelen fins uns dies abans de l’esdeveniment. Això promet una experiència autèntica i emocionant per als participants.

Amb l’Ampolla com a epicentre, la SB Hotels La Garba es consolida com una cita imperdible per als amants del cicloturisme i dels paisatges únics de les Terres de l’Ebre.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -