14.3 C
Amposta

Tivissa es prepara per viure un Carnaval 2024 carregat de novetats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest any, el Carnaval de Tivissa arriba el dia 10 de febrer, amb una edició renovada i plena d’emocions, amb destacats canvis que prometen una experiència única per a tots els assistents. La regidoria de Festes i la Comissió del Carnaval revelen algunes de les novetats més rellevants que marcaran aquesta celebració tan esperada.

Canvi d’ubicació a l’innovador sambòdrom tivissà

La gran novetat d’aquest Carnaval serà el canvi d’ubicació de les festivitats principals al sambòdrom tivissà, ubicat al carrer Muntanya. El carrer es transformarà en l’inici de la desfilada, on tothom podrà gaudir de les comparses i carrosses, balls i coreografies, música i festa. Aquesta nova ubicació proporcionarà als participants una experiència més còmoda i dinàmica, amb una distribució pensada per optimitzar la diversió.

Premis exclusius: Vals de descompte per als comerços locals

En un esforç per fomentar el suport als comerciants locals, aquest any els premis del Carnaval de Tivissa es lliuraran en forma de vals de descompte que podran ser bescanviats als establiments participants. Aquesta iniciativa busca incentivar la compra local i contribuir al creixement de l’economia del municipi. El Carnaval no només serà una festa per als assistents, sinó també una oportunitat per reforçar els llaços entre els veïns i veïnes i els comerciants de la zona.

Altres destacats del Carnaval 2024

A més del canvi d’ubicació i dels premis innovadors, el Carnaval de Tivissa continuarà oferint un programa ric en diversió, amb desfilades espectaculars, concursos de disfresses, música en viu itinerant, DJ’s, rua de la Gresca i un sopar popular per a tots els inscrits al concurs de disfresses. L’esperit festiu i la creativitat es fusionaran per crear moments inoblidables per als participants.

La Comissió del Carnaval de Tivissa convida a tota la població i  visitants a  unir-se a aquesta celebració única, que promet ser més vibrant i inclusiva que mai. Les novetats introduïdes aquest any busquen millorar l’experiència dels participants i generar un impacte positiu en la comunitat local.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -