14.3 C
Amposta

Tivenys acollirà aquest estiu un camp per recuperar camins i conservar l’entorn

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Direcció General de Joventut organitza 65 camps de treball aquest estiu a Catalunya. L’oferta augmenta en 160 el nombre de places respecte de l’estiu passat, amb 5 camps de treball més i la incorporació de 15 camps inèdits, mentre que la resta son una continuació de projectes ja iniciats en campanyes anteriors.

Un dels camps de treball que es duran a terme a les Terres de l’Ebre serà a Tivenys, al Baix Ebre, anomenat “Construint camins: recuperació dels senders locals per a una millor qualitat de vida”. Aquest camp està impulsat per l’Associació Obre’t Ebre, es durà a terme del 15 al 29 de juliol i està destinat a persones d’entre 18 i 25 anys.

Aquesta serà la segona edició del camp mediambiental que es realitzarà al bosc i que tindrà com a principal objectiu la recuperació de camins i la conservació i la neteja del bosc. Per poder assolir els propòsits es comptarà amb la col·laboració de diferents organitzacions i persones amb experiència de la mateixa localitat.

Algunes de les finalitats del camp son: posar en valor els boscos, l’educació en valors ambientals i l’aprenentatge de tasques de manteniment i de millora d’espais naturals, per tal de fer-ne difusió a la resta de la societat. Tanmateix, s’executaran activitats de coneixement de l’entorn tant culturals com socials amb la població del municipi.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -