14.3 C
Amposta

L’UCI de les Terres de l’Ebre, gairebé un mes sense pacients covid

La Covid-19 es manté estable a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La pandèmia a les Terres de l’Ebre es manté estable, com també ho està a la resta de Catalunya. Segons el portal web dadescovid.cat, actualment hi ha 25 persones ingressades amb Covid-19 a les Terres de l’Ebre, cap a l’UCI. Això és una dada semblant a la de fa un mes, ja que el 12 d’abril hi havia 23 ingressats, un dels quals estava a la unitat de crítics. Des del 19 d’abril no hi ha cap ingressat a l’UCI de les Terres de l’Ebre per la Covid-19, unes dades que no es veien des de mitjans de l’any 2020, ara fa dos anys.

Aquest mes de maig no s’ha registrat cap mort per coronavirus a l’Ebre, a l’abril va morir una persona, al març van morir quatre persones i al febrer set. En total, des de l’inici de la pandèmia, hi ha hagut 245 defuncions.

Pel que fa a les dades generals, la pandèmia va en augment perquè la velocitat de contagi (Rt) és superior a l’1, d’1,03, per sobre que la setmana anterior quan era de 0,96. El risc de rebrot és de 263 punts, una dada semblant a la de fa una setmana. Del 3 al 9 de maig es van registrar 269 casos de Covid-19, gairebé com la setmana anterior.

Vacunació Terres de l’Ebre

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -