14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre registren des del dilluns 3 positius i 322 és el total acumulat

Aquest dimecres s'han detectat 70 casos sospitosos a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins ara a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 322 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2. D’altra banda, hi ha un total de 3.758 casos possibles d’infecció de coronavirus, 70 més que aquest dimarts. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas.

El dimarts, 19 de maig, el Departament de Salut va informar de 91 casos positius més de coronavirus a les Terres de l’Ebre, però eren casos detectats les primeres setmanes i no s’havien comptabilitzat correctament al seu moment. Els tres positius detectats realment aquesta setmana són: cap detectat dilluns, dos dimarts i un dimecres.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.005 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 245. A més, 2.990 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 121 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 769 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones fins avui a les Terres de l’Ebre amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 23 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 7 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -