14.3 C
Amposta

Tercera setmana sense cap mort per coronavirus a les Terres de l’Ebre

Les Terres de l'Ebre registren 106 casos sospitosos de Covid-19 aquest dilluns

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins ara a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 231 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2, un menys que ahir per un error sistèmic en les proves PCR. D’altra banda, hi ha un total de 3.715 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Del total de casos acumulats, fins ara a les Terres de l’Ebre han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 10 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 3.994 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 274. A més, 3.248 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 122 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 769 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones fins avui a les Terres de l’Ebre amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació. Les dues últimes morts a les Terres de l’Ebre, segons el mapa de calor de defuncions de Salut, daten del dimarts 28 d’abril, per tant, avui fa tres setmanes que no es registra cap mort per coronavirus al territori.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -