14.3 C
Amposta

Tercer dia sense augments en el nombre de positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre

Aquest diumenge, 24 de maig, s'han registrat a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre 70 casos nous sospitosos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins ara a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 324 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2. D’altra banda, hi ha un total de 3.964 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i a les que no s’ha fet una prova PCR o se n’ha fet i ha esdevingut negativa

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.016 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 205. A més, 2.700 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 122 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i  769 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 23 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 7a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -