EbreNotícies

Telefònica oblida l’Ebre en el reforç de la telefonia mòbil

Telefònica ha fet pública una nota de premsa on informa que ha reforçat “la seva xarxa mòbil a la costa catalana durant l’estiu”. I informa que, amb una inversió de 8,3 ME, ha millorat la cobertura a 458 municipis a partir de 23 noves instal·lacions, pensant a donar servei “a zones turístiques de gran aglomeració.” I no surten ni Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, Alcanar, Deltebre, Amposta o Tortosa.

Si apareixen en canvi 94 poblacions de Barcelona, 169 de Girona, i 195 de Tarragona, entre les que estan Calafell, Cambrils, El Vendrell, Reus, Salou, Tarragona, Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant i Vila-seca.

Les millores de Telefònica consisteixen a reforçar la cobertura 4G, ampliant la capacitat de gestió del tràfic de trucades i de dades a través de l’ampliació d’equips i de llicències. L’objectiu, diu la nota de l’empresa pública, “és optimitzar la cobertura mòbil i millorar significativament la qualitat del servei”, per a així permetre “la connexió de més usuaris”.

Font: ebredigital.cat

Redacció – X. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close