14.3 C
Amposta

Teatre, literatura, música i activitats de debat per commemorar el 8M a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La setmana del 8 de març, Amposta ha organitzat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. I és que, un any més, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania, el FabLab o entitats com En Clau de Dona organitzen diferents activitat per posar al centre la dona en totes les esferes de la vida.

El mateix 8 de març tindrà lloc l’acte institucional a les 12 a la plaça de l’Ajuntament amb la lectura del manifest i l’actuació musical amb Verònica Zuñiga. Abans, hi haurà matí de micròfon obert, també a la plaça de l’Ajuntament. Per la tarda, al Casal Cívic de Gent Gran hi haurà la presentació del llibre ’Dones ebrenques’, a càrrec de l’autor Albert Curto.

L’endemà, al FabLab, hi haurà l’afterwork i taula rodona Antes muerta que analògica, a càrrec d’Aurea Rodríguez.

En Clau de Dona organitzarà les activitats del divendres 10 i dissabte 11. En concret, divendres 10 a la nit punxarà música a la Pepa i dissabte 11, farà lectura del manifest i caminada per la Via Verda. El punt de trobada serà al pàrquing de la Via Verda. El diumenge 12 de març, l’obra de teatre Iaia. Memòria històrica, a càrrec de l’Embarral produccions, posarà el punt de vista feminista.

Els actes continuaran el cap de setmana següent amb la projecció del documental Dona, vostè no té res, el biaix de gènere a la medicina i posterior debat a la Llibreria la Romàntica i organitzat per l’Ateneu cooperatiu.

Durant el mes de març també s’han programat diferents activitats amb perspectiva de gènere, així com tallers de coeducació Junts per la igualtat, destinat a l’alumnat de quart dels centres educatius d’Amposta i el taller Acompanyem la menarquia i espermaquia, destinat a l’alumnat de 6è dels centres educatius d’Amposta.

Cartell 8M 2023 Amposta

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -