14.3 C
Amposta

Tancades les activitats econòmiques no essencials per reial decret

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Quinze dies de confinament després que el govern central proclamés l’estat d’alarma, el mateix govern va informar ahir del tancament de les activitats econòmiques no essencials.

Avui mateix, el consell de ministres donarà a conèixer els sectors productius considerats essencials, entre els que ja sabem que figuraran tota la producció agrícola, tota la indústria agroalimentària, la indústria química i farmacèutica i bona part de l’electrònica i manufacturera.

És evident que el personal sanitari i l’implicat en l’alimentació són essencials, però hi havia dubtes, per exemple, amb els mitjans de comunicació, que el president espanyol ja va aclarir que quedaran inclosos com essencials. També es preveu que el teletreball quedi permès.

El consell ordena aquest tancament amb l’objectiu de disminuir la circulació de treballadors i d’aquesta manera poder reduir el contagi del coronavirus. Tots aquells que el consell consideri no essencials, deixaran d’anar a la feina i restaran tancats de manera obligada des del dilluns 30 de març, fins al dilluns de Pasqua, 13 d’abril.

Els treballadors afectats cobraran en qualitat de permís retribuït fins al 9 d’abril.

Redacció – J. V. G.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -