14.3 C
Amposta

Sonia Andrade és la nova regidora de l’Ajuntament de Roquetes

Andrade estarà al capdavant de les regidories de Gestió Ambiental, Turisme i Esport

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La renúncia de l’acta de regidor de l’exalcalde de Roquetes, Paco Gas (ERC), ha provocat un ball de càrrecs dins el govern municipal. Gairebé un mes després que es fes efectiu el relleu a l’alcaldia, Ivan Garcia ocupa el seu lloc des del 7 de febrer. El consistori aprovarà el nou cartipàs municipal el pròxim 7 de març amb la presa de possessió de l’acta de regidora de Sonia Andrade Ruiz com a principal novetat.

Andrade ha assumit el càrrec de regidora aquest dilluns 28 de febrer en un plenari extraordinari i estarà al capdavant de les regidories de Gestió Ambiental, Turisme i Esports del municipi.

Projectes futur

A falta encara que es faci el traspàs de regidories, Andrade ja ha avançat quines seran les seves prioritats dels departaments que comandarà. A l’àrea de Turisme, la republicana assegura que voldrà posar en marxa molts projectes ja consolidats. “Ja hi ha tot un projecte, una feina feta que hem de tirar endavant”, ha apuntat. Pel que fa a la regidoria de Gestió Ambiental, Andrade creu que s’ha de conscienciar molt la gent “perquè és una cosa important no només per a la població sinó també per al territori”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -