14.3 C
Amposta

La Terra Alta reactiva les Jornades del Corder que tindran lloc de l’11 de març al 10 d’abril

L'11a edició de les jornades compten amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, de la DOP de l’Oli Terra Alta i de la DO Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta (AEH Terra Alta) ha reactivitat les jornades gastronòmiques del Corder de la comarca amb la complicitat del Consell Comarcal de la Terra Alta. Després de dos anys sense jornades, aquest 2022 es celebraran de l’11 de març al 15 d’abril a 15 restaurants i allotjaments.

Els menús que han preparat els establiments participants, tenen el corder com a protagonista i estaran maridats amb vins de la DO Terra Alta i olis de la DOP de l’Oli Terra Alta. 

Els establiments participants son: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel/Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rural, Miravall, Hostal de l’Anton i El Molí de Bot. 

Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, s’ha mostrat contenta per la reactivació de les jornades a través del sector empresarial qui “ha tingut la capacitat d’aglutinar el sector de l’oli i el vi i de vincular-les a un turisme que defensa allò que som i allò que tenim”.

Anna Miralles, presidenta de l’AEH Terra Alta, ha remarcat que les jornades “s’estan a punt d’emplatar” i ha emplaçat a tothom a “gaudir de menús gastronòmics elaborats amb corder i regats amb una garnatxa de la DO Terra Alta i un bon oli de la DOP Terra Alta”. Les jornades compten amb restaurants i allotjaments per promoure estades més llargues a la comarca aprofitant la degustació dels menús. “A la Terra Alta tenim natura, gastronomia, vi, oli i uns preciosos ametllers florits”, ha dit.

Per la seva banda, el Sr. Josep Pera Colat i Clua, president de la DOP de l’Oli Terra Alta, ha remarcat el seu suport a la iniciativa, “estem de costat, perquè producte i gastronomia van de la mà”.

Els menús de les jornades es podran consultar aquí.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -