14.3 C
Amposta

Som música. Som informació.

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ens omple d’il·lusió poder-vos presentar la nova web d’Imagina Ràdio, la ràdio musical i informativa de les Terres de l’Ebre. A partir d’avui mateix, i enmig d’una tempesta històrica, posem a la teva disposició el nostre equip humà i la nostra tecnologia per satisfer les necessitats que actualment demanda la societat del nostre estimat territori. Perquè volem ser, encara més, la referència informativa i musical de les Terres de l’Ebre. I el camí per complaure allò que ens demaneu, passa per aquest nou portal digital.

A principis del darrer any 2019 vam fer el primer salt qualitatiu per apropar-vos tot el que passa a les nostres terres amb l’estrena d’un portal web que pretenia oferir-vos qualitat i entreteniment. I, sota el nostre criteri, ho hem aconseguit. Hem passat de registrar (Dades Google Analytics) 10.000 visites mensuals a principis de 2019, a registrar-ne 232.000 el darrer mes de març, aconseguint un acumulat del que portem d’any 2020 de més de 620.000 visites amb gairebé 300.000 usuaris únics. Són dades que ens donen l’energia, tot i estar vivint un dels moments més complexos de la història recent, per seguir millorant i oferint contingut a tots els nostres lectors.

L’aposta informativa va molt més enllà

Hem fet una pàgina web pensant amb el 100% dels nostres lectors, tenint en compte que el 90% entreu des de dispositius mòbils, la web s’adapta de forma regular al format de pantalla que esteu usant en cada moment, amb la singularitat que depenent d’on ens estiguis llegint, t’oferirà uns recursos o uns altres.

En aquesta primera fase, i donada la situació actual, volem oferir-vos el màxim de contingut possible, per a que esteu informats i conegueu de primera mà tot el que passa a les Terres de l’Ebre. Molt aviat, a més, podreu subscriure-us al nostre digital per tenir accés a continguts exclusius i avantatges úniques.

La música també és un plat fort que mai deixarem de banda. En els darrers mesos hem fet una aposta musical clara sobre la cultura dels “only hits“. Mesclem amb acurada selecció les cançons més importants del moment amb els millors clàssics dels 80’s fins al 2010. Amb aquest nou criteri musical pretenem seguir formats de gran èxit internacional com pots ser la cadena nord-americana C-100 o la britànica Kiss FM. Recorda que sempre ens podràs escoltar des del dial 103.9 o bé al directe de la nostra pàgina web adaptat per informar-te de la cançó que sona en cada moment.

Després de les presentacions només ens queda gaudir. Esperem que ens seguiu fent costat com porteu fent tant de temps amb el millor dels esperits crítics que ens permeten créixer amb més força i solidesa.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -