14.3 C
Amposta

Som Amposta no fa dimitir Ciscar i denuncia un “linxament infundat” després de la picabaralla al ple

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tot l’equip de Som Amposta ha volgut escriure un comunicat després dels incidents que es van viure al darrer ple de l’Ajuntament d’Amposta, el 27 de gener. Primer de tot han demanat disculpes a tota la població per aquells fets, “demanar disculpes no és humiliar-se, és reconèixer que hem fallat i volem canviar”, ha detallat el partit. Continuen dient que els fets són injustificables i que prendran mesures internes perquè aquests fets no tornin a succeir. Malgrat això, afirmen que no han estat els únics que han actuat malament i que han rebut un “linxament infundat” a través dels mitjans de comunicació que, segons diuen, els han acusat de “mediocres, incompetents, curts…”. Som Amposta creu que se’ls ha faltat al respecte de manera continuada.

El grup acusa l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, de faltar al respecte al regidor de Som Amposta, Fèlix Aliau, al ple que s’ha celebrat avui, i continuen dient que accepten la seua part de culpa però que hi ha hagut males interpretacions que “al final han portat a aquest comportament gens correcte”.

Malgrat tot, Som Amposta no accepta les múltiples demandes de dimissió del regidor Germán Ciscar pels següents motius: perquè entenen “que després dels actes totalment condemnables no estàvem sols amb picabaralla i que no només va ser Som Amposta qui va empènyer. El que va fer el regidor Germán Ciscar va ser intentar separar abans d’arribar a mals majors”. Creuen que s’ha iniciat un “linxament infundat” amb acusacions “molt greus de cara a Germán Ciscar” que són “totalment falses” i diuen que no volen entrar al joc.

Som Amposta creu que durant molt temps “es tenia ganes a Germán Ciscar pel seu passat de mosca empipadora” i, a més, nega que siguin un partit d’extrema dreta quan, per exemple, el president és d’esquerres i la resta de l’equip pertany a diferents ideologies.

Creuen que estan rebent tots aquests atacs perquè són “l’únic partit que està fent oposició de veritat” i que està entrant la població d’Amposta i de la resta de les Terres de l’Ebre. Finalment, apunten que denuncien qualsevol violència i que prendran les mesures necessàries perquè no torni a passar i, que per tot això, continuaran endavant “defensant el més adequat per al territori” i que no els “doblegaran” amb els intents de “desprestigi” cap al partit i cap a les persones.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -