EbreNotícies

S’enfronta a sis anys de presó per intentar violar una dona en un pis d’Amposta

L’home la va colpejar, li va propinar puntades i la va agafar dels cabells

Un home s’asseurà el 26 de març al banc dels acusats de l’Audiència de Tarragona acusat d’intentar agredir sexualment una dona a Amposta. Els fets es remunten al 24 d’abril del 2017 quan la víctima es trobava al domicili d’una amiga, juntament amb la seva germana. Segons la fiscalia, cap a dos quarts de quatre de la tarda el processat va acudir al pis i va començar a discutir amb la víctima. En un moment determinat, “amb un comportament alterat i violent, i amb intenció de menyscabar la integritat física” de la dona, la va agafar del pit, la va empènyer, la va agafar dels cabells i li va propinar diverses puntades a les cames i a l’esquena, a més de colpejar-la amb els genolls.

Segons el relat del ministeri públic, l’acusat va introduir la víctima dins una habitació i allà li va dir que li faria una fel·lació, que “la follaria”, que era “una puta de merda” i que li pagaria “50 euros”. Alhora, amb “ànim libidinós i amb la intenció de satisfer el seu desig sexual”, va intentar en diverses ocasions abaixar-li els pantalons sense aconseguir-ho, atesa la resistència de la víctima, ocasionant-li diverses esgarrapades a l’interior de les cuixes i hematomes. Els fets van passar en presència de la germana i de l’amiga, que “es van quedar bloquejades sense poder actuar”.

Per tot plegat, la fiscalia demana per al processat cinc anys i onze de mesos de presó per un delicte d’agressió sexual en temptativa i 1.350 euros de multa per un delicte lleu de lesions. El ministeri públic sol·licita que l’home no es pugui apropar a menys de 300 metres de la víctima ni pugui comunicar-se amb ella durant nou anys. A més, demana una indemnització de 450 euros per les lesions i de 5.000 euros pels danys morals. L’individu, originari de Romania, no té antecedents.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close