14.3 C
Amposta

Seleccionats els vuit cuiners finalistes que competiran pel guardó Xef Balfegó 2021

Dues dones, una d'elles italiana, figuren per primera vegada entre els aspirants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El concurs internacional de gastronomia professional XEF BALFEGÓ, que premia i reconeix als cuiners que millor preparen tonyina roja, ja té els seus vuit finalistes d’aquest any. Presentats per ordre alfabètic, competiran pel guardó: Arianna Gatti. Restaurant Miramonti l’altro** (Concesio, Brescia – Italia); Ander Hurtado Monasterio. Restaurant Zarate* (Bilbao); Enrique Medina Arnal. Restaurant Apicius (València); Cristóbal Muñoz Ortega. Restaurant Ambivium* (Peñafiel – Valladolid); Alejandro Pérez Polo. Restaurant Bardal** (Ronda – Málaga); Juan Carlos Reyes Moreno. Restaurant ABaC*** (Barcelona); Lara Rodríguez Díaz. Restaurant Kraken ArtFood (Gijón), i Rubén Sánchez Camacho. Restaurante Epílogo (Tomelloso – Ciudad Real).

La selecció, que per primera vegada inclou a dues dones, una d’elles italiana, s’ha efectuat entre els prop de 200 cuiners professionals en actiu inscrits al concurs. Tots treballen en restaurants ubicats en territori espanyol i italià i van presentar una recepta original i pròpia amb la tonyina roja com a ingredient obligatori. L’originalitat, la presentació i les tècniques de cuina utilitzades en les seves receptes han estat la pauta seguida pels xefs Hideki Matsuhisa i Ekaitz Apraiz, i el crític gastronòmic Esteve Capdevila, encarregats de valorar les candidatures.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -