14.3 C
Amposta

Sant Jaume d’Enveja renova la pàgina web oficial de l’ajuntament

L'Ajuntament renova la seua principal finestra d'informació i apropa tots els serveis municipals amb una web més accessible i interactiva

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja compta, des d’aquest mes de setembre, amb un nou portal web, que manté el mateix domini www.santjaume.cat, es pot visualitzar des de qualsevol dispositiu, facilita l’accés a la informació i promou la interacció i la participació de la ciutadania.

Aquesta renovada eina, que substitueix la pàgina web activa durant els últims anys, presenta un disseny que s’adapta al model corporatiu, prima la imatge i acosta tota la informació relacionada amb la gestió i els serveis municipals, resultant més intuïtiva i fàcil d’utilitzar.

La nova finestra de l’Ajuntament integra la Seu Electrònica (l’ús de la qual s’ha multiplicat en els últims anys, i especialment durant la pandèmia), les notícies que genera la corporació, l’activitat de les xarxes socials municipals, així com l’enllaç a Deltacat.cat, la plataforma de comunicació del Delta de l’Ebre.

L’alcalde de Sant Jaume, Joan Castor Gonell ha manifestat que “aquesta nova web segueix la línia de l’Ajuntament d’apropar els seus serveis a la ciutadania, perquè el que volem és facilitar l’accés a la informació, a la tramitació administrativa, així com la comunicació entre administració i ciutadania. I amb aquest nou portal fem un pas endavant en aquesta línia. Continuarem treballant en la potenciació d’espais de comunicació actuals”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -