14.3 C
Amposta

Sant Jaume adjudica les obres d’urbanització del polígon Les Salines per 1 milió d’euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja adjudica a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis, per un import d’1.001.910,50 euros i una millora valorada en més de 100.000 euros, la primera i segona fase de les obres d’urbanització del polígon industrial Les Salines, incloses en el pressupost del 2022 i subvencionades en part pel Pla d’Acció municipal de la Diputació de Tarragona.

Els treballs començaran al setembre i podrien estar enllestits en un termini de deu mesos.
L’alcalde de Sant Jaume, Joan Castor Gonell, admet que el retard en la tramitació ve a conseqüència de la pandèmia, però ara confia que l’estiu que ve aquestes dues fases del polígon ja poden estar en disposició de desenvolupar activitat econòmica. Es tracta del projecte més important del mandat a Sant Jaume.

El nou polígon ocuparà un espai de 41.000 m² i estarà ubicat al davant del cementiri municipal, al sud del nucli urbà i a tocar de la carretera de les Salines. El model de polígon industrial que proposa l’ajuntament permetrà oferir sòl industrial a noves empreses a un preu molt competitiu i crear llocs de treball al municipi.

L’estiu passat, l’Ajuntament de Sant Jaume va aprovar de manera definitiva el Pla parcial urbanístic de Les Salines, per a iniciar el desenvolupament del polígon industrial. La part de la inversió que no cobreix la Diputació de Tarragona, s’abordarà amb les quotes d’urbanització i la contractació d’un préstec. Segons va dir fa uns mesos el regidor d’Urbanisme, Roger Masià, el nou polígon, un cop fet el projecte de reparcel·lació, disposarà de 45 parcel·les de diferent superfície i de zona d’equipaments.

Els pressupostos aprovats per a l’exercici 2022, de 5,2 M€, representen un increment del 21% respecte dels pressupostos del 2021, un increment que en gran part ve motivat per la inversió en el projecte de desenvolupament del nou polígon industrial.

Notícia relacionada

Sant Jaume d’Enveja a punt per adjudicar les obres del nou polígon per més d’1 milió d’euros

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -