14.3 C
Amposta

Salvador Illa dona suport a la candidatura de Jordi Pérez, alcaldable socialista a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un sopar de militants socialistes d’Amposta i de les Terres de l’Ebre presidit pel primer secretari del PSC, Salvador Illa, va servir el dissabte per a visibilitzar el suport al candidat socialista a Amposta Jordi Pérez. Illa va destacar de la figura de l’alcaldable ampostí, el seu lligam amb el món associatiu a través del qual sempre ha participat activament en la vida social de la ciutat, i ara, va reblar Illa, ha decidit fer un pas més i “servir al poble d’Amposta des de l’Ajuntament, des d’on estic segur que farà una gran tasca en benefici de les persones”. Illa va remarcar que es necessita fer “polítiques valentes” per a portar “el canvi i el progrés als pobles i ciutats del país” i que “sempre s’ha d’estar al costat de la gent”. El líder socialista va afegir que per a poder avançar i cuidar de la gent, però, “és imprescindible generar riquesa”.

Per la seua part, l’alcaldable Jordi Pérez va estar acompanyat de la resta de candidatura a la qual es va referir com un “equip cohesionat i representatiu de la nostra ciutat, que recull les sensibilitats de tots els veïns i veïnes d’Amposta”. I va coincidir en Illa en parlar del teixit associatiu de la ciutat, “és impressionant i he sigut més conscient si cap, gràcies a les reunions que he mantingut en la precampanya per a copsar les seues necessitats i fer un programa realista i que responga a les seues necessitats”. Pérez té clar que si governa “cuidarà molt bé d’aquest teixit associatiu perquè si s’hagués de pagar la seua gran tasca amb el pressupost municipal, seria inviable, perquè arriben a tots els àmbits, esportiu, cultural, musical, social…”. Precisament “per les polítiques socials que fa el líder socialista Pedro Sánchez en l’àmbit de l’Estat”, és un referent polític molt admirat per Pérez, tal com va manifestar.

L’alcaldable Jordi Pérez va emocionar els assistents en recordar el perquè de la seua militància política: “Vaig decidit entrar en política perquè és una cosa que vaig viure en normalitat a casa”, ja que el seu pare era un activista d’esquerres, del PSUC. Pérez va escollir militar al PSC, “perquè és la ideologia amb què em sento més identificat”.

Sopar PSC a Amposta

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -