14.3 C
Amposta

Salvadó pren el relleu de Pallarés com a delegat del Govern a les Terres de l’Ebre

Albert Salvadó prioritza la recuperació socioeconòmica de les Terres de l'Ebre perquè el territori "no quedi més enrere"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Albert Salvadó ha pres el relleu a Xavier Pallarés com a delegat del Govern a les Terres de l’Ebre. En la reunió de traspàs d’aquest dimecres, Salvadó ha assegurat que prioritzarà la recuperació econòmica i social del territori perquè amb la crisi de la covid no es quedi “més enrere”. El nou delegat espera el judici per l’organització de l’1-O a Sant Carles de la Ràpita, on és tinent d’alcalde, però ha defensat que la repressió política i la possibilitat que l’inhabilitin “no l’ha de condicionar per treballar pel territori”. Pallarés s’ha acomiadat amb agraïments al món local i al funcionariat i ha recordat que el Govern a l’Ebre ha de fer “més soroll” perquè es tingui en compte el territori, “una Catalunya molt rica que és la del sud”.

L’exdelegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha volgut agrair “la feina incansable” del funcionariat i el suport del món local durant els prop d’onze anys que ha ocupat el càrrec. Pallarés ha assenyalat que la feina de delegat no s’entén sense “una relació estreta” amb els ajuntaments i les institucions locals. “M’he sentit molt acompanyat aquests més de deu anys de responsabilitat com a delegat”, ha dit.

El ja exdelegat ha destacat “la transformació” de l’administració de la Generalitat en aquesta última dècada, amb la posada en marxa també del nou edifici de les delegacions. “És un clar exemple de la feina de continuïtat dels governs”, ha apuntat. Finalment, ha assenyalat que la delegació del Govern a l’Ebre ha de lluitar diàriament i fent “més soroll” que la resta de territoris perquè “des del coll de Balaguer recordin que hi ha una Catalunya molt rica que és la del sud”.

Així ho ha entomat també el nou delegat Albert Salvadó que ha apuntat l’esforç i la lluita que caldrà fer en aquest mandant perquè es doni resposta a les necessitats del territori en la recuperació socioeconòmica després de la pandèmia. “Perquè no ens facin quedar més enrere, haurem d’alinear-nos i esforçar-nos”, ha dit. Salvadó deixa el càrrec de director de l’Institut pel Desenvolupament per les Comarques de l’Ebre (IDECE) i té pendent una reunió amb l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, per definir les seves funcions al consistori, on és tinent d’alcalde.

També treballarà els pròxims dies per concretar l’estructura del Govern aa les Terres de l’Ebre amb la designació dels nous directors territorials.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -