14.3 C
Amposta

Salut detecta un brot de Covid-19 amb 10 positius en una empresa del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dijous 25 de febrer es van detectar quatre casos de Covid-19 entre els treballadors d’una empresa de cítrics del Baix Ebre. Des del Departament de Salut com també des de l’empresa es van activar els protocols necessaris. L’objectiu era controlar i evitar les cadenes de transmissió.

Al cap de dos dies, el dissabte 27 de febrer, Salut va realitzar un cribratge a 70 treballadors de l’empresa amb proves PCR al CAP El Temple de Tortosa, on es van detectar sis positius, que elevava el nombre total de contagiats fins a 10. El cribratge el va realitzar l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre, i des de la Regió Sanitària destaquen la col·laboració de l’empresa en tot moment.

El servei d’Epidemiologia de Terres de l’Ebre i el servei de Prevenció de Riscos Laborals, juntament amb l’empresa, ja han revisat tots els protocols de seguretat i prevenció i s’han acordat una sèrie de mesures per tal que l’empresa reforci el pla de prevenció davant la Covid-19. A més s’han aïllat tots els contactes directes de treballadors de l’empresa.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -