14.3 C
Amposta

Salut adjudica el projecte del nou consultori local de Jesús

El nou equipament costarà 1,5 MEUR i dotarà de més sales el servei al municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut instal·larà un nou consultori a Jesús (Tortosa) i després de realitzar un concurs públic s’ha escollit adjudicar la redacció del projecte a Carles Orriols i Caba. El nou equipament, que s’ubicarà a un solar municipal cedit per l’ajuntament que permetrà disposar d’espais assistencials més adequats per a l’atenció sanitària i millorar l’accessibilitat per a persones discapacitades.

La inversió prevista per a la construcció del nou consultori s’eleva fins a gairebé 1,5 milions d’euros. D’aquests, 180.000 € corresponen al projecte executiu, 1,1 milions d’euros a la part d’infraestructures i 200.000 € aniran destinats a l’equipament mèdic. El nou consultori disposarà de més sales i equipament, pensant en el nombre creixent de població a Jesús.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha volgut destacar “la bona notícia que suposa l’evolució en les diverses fases d’aquest nou consultori a Jesús”. Lleixà ha valorat “la importància d’aquest nou consultori local, que ens permetrà atendre de forma molt més adequada a la població de Jesús, alhora que els professionals disposaran de més estructures, confort i eines de treball, en una inversió important per al territori dins l’aposta per l’Atenció Primària”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -