14.3 C
Amposta

Roquetes impulsa un pla per realçar el comerç de proximitat i de qualitat

L'Ajuntament de Roquetes presenta el Pla de Dinamització del Comerç de Roquetes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Roquetes ha creat el Pla de Dinamització del Comerç Local. Aquest és un instrument que ja s’ha presentat al sector comercial del municipi. Es tracta d’un instrument realitzat des de l’Àrea de Dinamització econòmica i els objectius son conèixer en profunditat i analitzar l’oferta i la demanda comercial, diagnosticar mancances i detectar potencialitats, possibilitats i noves oportunitats, dissenyar propostes d’actuació concretes i factibles, dotar el comerç local d’eines per millorar la competitivitat i, finalment, potenciar els avantatges singulars del municipi i, a través d’ells, fomentar la seua reactivació econòmica, el creixement de l’ocupació i la millora de la qualitat de vida de la població.

“Es tracta en definitiva d’un projecte transversal que a partir de 7 eixos estratègics ens ha de permetre a curt, mig i llarg termini,  desenvolupar,  una sèrie d’accions per tal d’ajudar a mantenir i evolucionar al comerç de Roquetes i de la Raval de Cristo”, ha detallat la regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso.

Tere Moreso ha anunciat que per aconseguir dinamitzar el comerç local de Roquetes es portaran a terme diferents actuacions per tal de “millorar l’atractiu dels establiments, fidelitzar els clients, promocionar el comerç al carrer, digitalitzar els comerços i fer publicitat a través de les noves tecnologies, com ara Internet. Aquestes són algunes de les  propostes que sorgeixen com a resultat d’aquest estudi fet sobre l’oferta i la demanda de la  nostra ciutat”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -