14.3 C
Amposta

Roquetes garanteix la part de finançament del tractament de la mosca negra [ÀUDIO]

El Ple aprova per unanimitat concertar el pagament al Consell Comarcal del Baix Ebre, per arribar als sis tractaments i assegurar l’alta efectivitat de la campanya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Roquetes ha aprovat per unanimitat aquest dimarts, en sessió ordinària, l’annex de salubritat pública de 2024, corresponent al pagament del tractament contra la mosca negra i el mosquit. D’aquesta manera, el municipi garanteix la seva part de finançament al Consell Comarcal del Baix Ebre, perquè des del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) es puguin arribar fins als sis tractaments al llarg de l’any, i assegurar així una alta efectivitat de la campanya.

Després de rebre el vot favorable per part de tots els membres del consistori, el municipi dona compliment així a l’acord pres en consell d’alcaldes del Baix Ebre, d’on es va arrencar el compromís per assumir el 25% del cost total dels treballs de fumigació per combatre la plaga, juntament amb els ajuntaments de la Ribera d’Ebre i la Diputació de Lleida.

Ivan Garcia, alcalde de Roquetes.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha volgut posar en valor el fet que Roquetes “és un dels primers municipis a avançar la tramitació del pagament. Nosaltres ja hem fet la feina i hem complert amb la nostra part”, ha afirmat. A continuació, l’alcalde ha animat la resta de consistoris que formen part de l’acord en continuar el mateix camí i fer-ho el més aviat possible, amb l’ànim de “continuar amb normalitat els tractaments previstos fins a finals d’any, tan necessaris per al territori”.

Redacció

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -