14.3 C
Amposta

Roigé estrena un espai multiplataforma per apropar l’activitat de la ciutat a tota la població

L’alcaldessa estrena canal a Twitch i properament activarà el compte de TikTok per seguir interactuant amb els més joves

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, estrena “Tortosa de Prop”, un espai de converses que es podrà seguir a través de diverses plataformes virtuals amb el que vol abordar qüestions d’interès que tenen lloc a la ciutat. L’espai vol establir diàleg amb tortosins i tortosines representants de diferents col·lectius de la ciutat, així com amb persones rellevants de diversos camps per tal de subratllar tot el potencial que existeix a la ciutat.

“Tortosa de Prop” es podrà seguir a través dels perfils de l’alcaldessa Meritxell Roigé a plataformes com Facebook, Instagram i Twitter, així com al canal de YouTube. A més, l’alcaldessa també estrena canal a la plataforma Twitch i pròximament té previst activar el compte de TikTok, dues plataformes que compten amb un públic majoritàriament jove i amb les que pretén poder continuar interactuant amb els més joves, escoltant la seua opinió i fent arribar continguts que puguin augmentar l’interès per la seua ciutat.

Meritxell Roigé ha explicat que es tracta “d’una forma més d’apropar l’activitat de Tortosa als tortosins i tortosines, d’una forma distesa i amable, parlant de continguts que tenen interès i que passen a la nostra ciutat, fets per gent de la ciutat”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -