14.3 C
Amposta

Aprèn a fer de pagès amb RICE GAME, un videojoc on conrees arròs al Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Vols viatjar al segle passat i travessar el túnel del temps per arribar, després de viure una aventura per la nostra tradició, fins l’actualitat? Baixa’t de fran el videojoc que ho farà possible, RICE GAME.

El Consell Regulador DOP Arròs Delta de l’Ebre ha tret un videojoc singular que et traslladarà, en la primera pantalla, a principis del segle passat, per conrear l’arròs al Delta amb les eines tradicionals i la forma de treballar que es feia aleshores, amb l’inestimable ajut dels animals. Si fas be la teva feina i si aconsegueixes administrar-te a nivell econòmic, podràs anar comprant eines i maquinaria mes actual fins adquirir la darrera tecnologia que avui s’utilitza als grans conreus del delta i, d’aquesta manera treure millor collida i augmentar el teu patrimoni, a mesura que vas superant pantalles.

Podràs fer de pagès, concretament d’arrossaire, sense moure’t de casa teva, sense gaire esforç físic, només amb el teu enginy. El video joc es diu RICE GAME, i es el videojoc de la terra dels ebrencs, que et permetrà endinsar-te en les tradicions i costums mes arrelades de la cultura del Delta i conèixer quina ha estat l’evolució del conreu de l’arròs i saber del paper tan important que han jugat les cooperatives, que han convertit el Delta de l’Ebre, en una de les zones productores d’arròs mes importants d’Europa, de gran prestigi en la gastronomia. Les seves varietats son indispensables en la dieta mediterrània. RICE GAME es un videojoc de la terra de l’Ebre, de les seves tradicions i la seva historia.

RICE GAME es un videojoc desenvolupat pel Consell Regulador de la DOP Arròs Delta de l’Ebre i compta amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Te’l pots descarregar de franc a: www.do-deltadelebre.com o al Facebook, Google Play o App Store.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -