14.3 C
Amposta

Revalidades les tres estrelles Michelin de les Terres de l’Ebre

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Segons informa Ebredigital els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquesta distinció un any més en la gala de la Guia Michelin celebrada aquest dimecres a Sevilla. Han tornat a obtenir l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L’Antic Molí), i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro (Xerta) i el seu restaurant a Barcelona, el Xerta Restaurant, que renova les dues estrelles. El xef Jeroni Castell, a través de la pàgina facebook del seu restaurant, ha agraït la concessió d’aquesta estrella Michelin, que renova per setè any consecutiu. El cuiner ulldeconenc ho ha celebrat amb tot el seu equip.

Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, que ja és el quart any consecutiu que obté l’estrella Michelin, també ha agraït a través de la seva pàgina web aquesta distinció i ha destacat la importància del territori en l’elaboració de la cuina que fan. “El territori ens inspira dia a dia, és el que ens fa moure la nostra cuina i a qui li debem tot. Viure en aquesta terra de cruïlla que combina la plana, els Ports, el Delta ens fa únics amb els seus productes i els hem de mimar per traure el seu major potencial”, ha indicat.

Font: Ebredigital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Les festes de Deltebre seran online i amb premis per a bescanviar al comerç local i de proximitat

L’Ajuntament de Deltebre ja va anunciar fa uns mesos la suspensió de les festes majors a causa de la pandèmia de la COVID-19 i...

La situació epidemiològica obliga a la Ràpita a anul·lar les Festes de la Mare de Déu

L’Ajuntament de la Ràpita ha comunicat aquest divendres a les entitats i associacions del municipi l’anul·lació de les Festes de la Mare de Déu...

Restauren la imatge de la Mare de Déu de la Cinta del segle XVII

Aquesta setmana ha tornat restaurada des del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya a Valldoreix (Barcelona) la imatge de plata de la Mare...

Noves mesures per afrontar la pandèmia provocada pel coronavirus

El govern i les comunitats autònomes han aprovat el tancament de l’oci nocturn i la prohibició de fumar a l’aire lliure, entre d’altres mesures...

400 comerços i autònoms demanen les ajudes per la reactivació, impulsades pel govern de Tortosa

El passat divendres 31 de juliol s'obria el termini per tal de demanar l'ajuda directa per als comerciants i autònoms que van veure aturada...
- Anunci -
- Anunci -