14.3 C
Amposta

Renovat el web interactiu dels Polígons Industrials de la Ribera

La nova pàgina vol incentivar el sector empresarial i atreure noves inversions a les set grans àrees industrials de la comarca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Mostrar les potencialitats i els atractius dels espais industrials de la Ribera d’Ebre per despertar l’interès de les empreses que plantegin d’establir-se al territori o incentivar el creixement de la indústria que ja s’hi ha establert. Aquest és l’objectiu principal del web https://poligons.riberaebre.org/ que es va posar en marxa l’any passat en una versió experimental i que tot just s’acaba de renovar.

El nou disseny del web amb format interactiu permet localitzar sobre el mapa els polígons industrials d’Ascó; dels Aubals i del Molló de Móra la Nova; de Camins Nous, Verdaguera I i II de Móra d’Ebre; i La Devesa i el Polígon d’Ercros de Flix. La pàgina permet consultar vuit fitxes amb la ubicació i les empreses que s’hi han instal·lat; la informació bàsica de les naus i solars disponibles; els principals equipaments de suport a l’empresa de la comarca; i totes les dades complementàries provinents del Sistema d’Informació de Polígons d’Activitat Econòmica (SIPAE) del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. El web també inclou enllaços externs per consultar pàgines d’interès associades, com serveis de restauració o hoteleria de la zona, principals vies de comunicació, mitjans de transport i altres aportacions complementàries dels ajuntaments de la comarca.

Aquesta plataforma està impulsada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, els ajuntaments d’Ascó, Flix, Móra d’Ebre i Móra la Nova i el Consorci per a la Promoció de Sòl Industrial del Molló i amb el suport del Servei d’Ocupació Públic de Catalunya; i s’emmarca en la tasca iniciada durant aquest any amb el sector industrial des del projecte Ribera d’Ebre VIVA del Consell. Tot plegat amb l’objectiu de definir línies de treball conjuntes entre el sector públic i privat per promoure i incentivar el sector empresarial, atreure de noves inversions i dinamitzar les àrees industrials de la comarca.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -