14.3 C
Amposta

Remsa aposta de nou pel bàsquet femení i pel Projecte Emma, per la lluita contra el càncer de mama

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa ha fet una nova col·laboració amb el Projecte Emma obsequiant les participants del Campus Winners de bàsquet femení amb la flamenca de peluix, icona de la investigació en càncer de mama a les Terres de l’Ebre.

Remsa continua fent costat als projectes socials i esportius del territori. Ara ho fa amb la  col·laboració amb el Campus Winners de bàsquet femení, que té lloc a Amposta de l’11 al 31 de juliol, obsequiant totes les participants al Campus amb una flamenca de peluix, la icona del Projecte Emma.

Amb aquesta iniciativa, Remsa dona un nou impuls a la investigació en càncer de mama que es du a terme a les Terres de l’Ebre, amb què ja ha col·laborat anteriorment amb una donació de 10.000€; també va cedir l’espai com a entitat patrocinadora del Bàsquet Cantaires Tortosa al Projecte Emma, en què el logo d’aquest projecte llueix en lloc de Remsa, i amb la compra de 1.000 polseres solidàries amb Emma d’Homatic.

Així, doncs, amb aquesta nova iniciativa, Remsa reforça un cop més la seva imatge solidària i compromesa amb el territori i les seves iniciatives i inquietuds.

‘Per a nosaltres és molt important impulsar aquestes iniciatives que sorgeixen a les Terres de l’Ebre. Tant l’esport com la investigació són claus per ajudar les persones a gaudir d’una millor qualitat de vida: l’esport, per tots els beneficis que comporta, i perquè la practica en equip és fonamental per inculcar, sobre tot a les persones més joves, la importància del treball conjunt i participatiu, per poder assolir gran reptes que per un mateix, tot sol, seria impossible. D’altra banda, aplicant els mateixos valors d’equip i solidaritat, fer costat al Projecte Emma és essencial perquè puguin trobar una solució que ajudi a milers de dones que pateixen ara i en un futur el càncer de mama.’ Declara el director general de Remsa, el Sr. Fernando Muiño.

El Campus Winners de bàsquet femení, se celebra per setè any consecutiu al Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre-Amposta. Enguany, els seus organitzadors han volgut evidenciar els valors del seu projecte, com el treball en equip i la solidaritat, sumant-se al Projecte Emma, donant 5€ de cada inscripció al Campus a la investigació en càncer de mama.

El Sr. Francesc Canals, director del Campus i entrenador, afirma que ‘Quan millores una mica cada dia, al final succeeixen grans coses. Els resultats no són una casualitat, sinó una conseqüència de moltes coses. Per això treballem amb les joves cada dia, per millorar el seu rendiment, les seves habilitats i les seves capacitats, tant esportives com humanes. I per aquest mateix motiu el Campus Winners col·labora amb el Projecte Emma, perquè estem segurs que aquesta investigació serà un gran suport per a tantes dones de tot el món que pateixen càncer de mama.’

Enguany hi ha 120 esportistes inscrites, que assistiran al Campus en tres torns setmanals, distribuïts per franges d’edat. Totes elles seran obsequiades amb la flamenca Emma durant l’acte de cloenda de cada torn.

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Ha passat un any i mig des de l’inici de la campanya de captació de fons i, actualment, el projecte està a punt d’assolir la seva fita d’aconseguir 150.000€ per poder desenvolupar el projecte.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Dr. Ramon Bosch, director de la Fundació Doctor Ferran, declara que: ‘Amb aquestes noves col·laboracions i d’altres previstes per a aquest estiu i la tardor, el Projecte Emma aconseguirà la seva fita. I ho farà gràcies a totes les persones, empreses i entitats que no han dubtar a col·laborar-hi. Estem molt contents per tot el suport que estem rebent de tot el territori, i també de més enllà, ja que comptem amb col·laboradors de tota Catalunya. Per a nosaltres, sent un grup petit d’investigació, és molt important haver arribat tant lluny i fer conèixer la investigació que fem a les Terres de l‘Ebre, que ajudarà a persones de tot el món que pateixen càncer de mama. Moltes gràcies per fer que cada dia hi estiguem més a prop!’.

A l’acte de cloenda del primer torn, que ha tingut lloc el dissabte 17 de juliol, han participat en el moment d’obsequiar les flamenques a les jugadores:

  • Fernando Muiño, director general de Remsa.
  • Francesc Canals, director del Campus Winners i entrenador de bàsquet.
  • Ramon Bosch, director de la Fundació Doctor Ferran.
  • Ramon Bel, regidor de l’Ajuntament d’Amposta i col·laborador del Projecte Emma.
  • Carlos López, coordinador de recerca territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre i director del Projecte Emma.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -