14.3 C
Amposta

Regalar temps al Delta de l’Ebre? La Taula de Consens engega una nova campanya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Delta de l’Ebre pot desaparèixer en 75 anys i 21 dies. Així de contundent comença la nova campanya de la Taula de Consens pel Delta per aconseguir donatius per tal de “regalar temps al Delta” a través d’un nou portal web anomenat salvantlodelta.com.

La Taula de Consens està formada pels Ajuntaments de l’Aldea, l’Ampolla, Amposta, Camarles, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Sant Carles de la Ràpita, i les Comunitats de Regants del Delta -Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre i Comunitat General de Regants de la Dreta de l’Ebre- i han engegat aquesta iniciativa amb l’objectiu de buscar la col·laboració de la població en el seu treball com a instrument de defensa del territori enfront de la regressió i altres problemàtiques que afecten o puguin afectar a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del Delta de l’Ebre.

Actualment la Taula de Consens es finança amb les aportacions dels socis fundadors, però asseguren que les necessitats del Delta de l’Ebre son tan grans “que tota ajuda serà ben rebuda”. Aquests recursos es destinaran a defensar i promoure totes aquelles accions que, davant de qualsevol amenaça puguin ajudar a reduir la vulnerabilitat i el risc per a les persones, protegir els béns i les activitats socioeconòmiques potencialment afectats i conservar i restaurar la integritat dels sistemes ambientals amenaçats.

Des de la Taula recorden que els donatius gaudeixen dels beneficis fiscals recollits en la Llei 26/2014 per la qual les persones físiques o empreses tenen dret a deduir els donatius a la declaració de la Renda o Societats.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -