14.3 C
Amposta

Més presència policial en alguns barris i carrers d’Amposta per millorar la seguretat ciutadana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Amposta volen incrementar la seguretat ciutadana, la percepció de seguretat, combatre l’incivisme i millorar la convivència veïnal a través d’un operatiu que ja han posat en marxa. Aquestes accions volen donar resposta a diverses denúncies i inquietuds de veïns i comerciants respecte a determinades conductes que augmenten la sensació d’inseguretat, sobretot a la via pública.

Les problemàtiques a prevenir i combatre seran principalment el consum de substàncies estupefaents a la via pública i altres infraccions a la LO 4/15, les infraccions a l’ordenança municipal de Policia i Bon Govern, les baralles i discussions a la via pública, els furts i altres delictes contra el patrimoni, la venda de substàncies estupefaents i les ocupacions d’immobles.

El dispositiu es realitzarà de forma generalitzada a totes aquelles zones on s’ha detectat una major incidència en els darrers mesos. Per assolir els objectius d’aquest Pla es farà del tot necessari el consens organitzatiu entre els cossos policials, però també es comptarà amb la implicació de les associacions de veïns i comerciants, així com la institucional per part de l’Ajuntament d’Amposta.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -