14.3 C
Amposta

Reconeixen l’empresa Infosa pel seu compromís mediambiental al Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha lliurat aquest dilluns el diploma que la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera ha concedit a l’empresa salinera Infosa per la seua tasca en favor de la biodiversitat al Delta de l’Ebre. Els representants de l’Organisme Autònom de Parcs Nacionals del Ministeri de Transició Ecològica no han pogut assistir a l’acte i han fet arribar el diploma al COPATE, com ens gestor de la Reserva de la Biosfera, perquè el traslladi a Infosa.

La Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera ha destacat la conservació del patrimoni cultural i natural de les salines, sobretot pel que fa a la gestió adaptada als cicles biològics. “Per nosaltres és una satisfacció que una de les empreses acreditades amb la marca Reserva de la Biosfera obtingui aquest reconeixement de compromís mediambiental”, ha manifestat el president del COPATE, Xavier Faura, que juntament amb el vicepresident i responsable de l’àrea de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich, han lliurat el diploma al gerent d’Infosa, Manel Salvadó i l’ambientòleg de l’empresa, Cristian Jensen.

De les més de cent candidatures presentades se n’han reconegut 17 a tot l’Estat, 3 de les quals a Catalunya (a més d’Infosa també han aconseguit el diploma l’Associació de Propietaris del Montseny i l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny).

Pel que fa a l’empesa Infosa, és una de les principals productores de sal marina de tot l’Estat i l’única que hi ha a Catalunya. Una empresa que ocupa uns 60 treballadors i produeix 100.000 tones anuals de sal, de mitjana. Infosa invertirà 120.000 euros en la restauració de zones de cria i nidificació d’ocells que hi ha a entorn de les salines de la Trinitat, una zona castigada pels darrers temporals.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -