14.3 C
Amposta

Reconeixement a Íngrid Roca per la seua trajectòria professional en Humanització  

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Íngrid Roca, directora d’infermeria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i docent al Consorci de Salut de Catalunya va rebre el passat mes de desembre un reconeixement a la seva trajectòria en el model assistencial basat en la humanització.

Roca és una referent del model d’Atenció Centrat en la Persona i de la Contenció Zero. Des de fa més de deu anys ha liderat diferents projectes d’humanització per millorar l’atenció a les persones mitjançant la formació, sensibilització i acompanyament en la implementació de Bones Pràctiques centrades en la persona i en les seves necessitats. L’objectiu d’aquest model es basa a formar els professionals per a empatitzar amb les persones ateses i ser capaços de posar-se al seu lloc per atendre també el  benestar emocional i les necessitats psicoafectives i socials de la persona. Per tant, una mirada integral  que a més de tractar la malaltia també tracta la resta de necessitats.

Des que Íngrid Roca va entrar a formar part de l’equip de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, el centre ha format més de cent professionals per fomentar un nou model assistencial basat en la humanització de l’atenció. A més ja s’ha constituït la comissió d’humanització a l’Hospital de Móra, que està composta per 10 professionals de l’equip multidisciplinari i, en paral·lel, s’ha creat un equip promotor de Bones Pràctiques a la Unitat Sociosanitària per treballar l’acompanyament en la Implementació de totes aquelles accions de millora basades en la humanització de l’atenció a les persones.

Així doncs, l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre aposta per treballar com a pilar en el seu pla estratègic, la humanització en totes les seves línies d’atenció a les persones ateses i als professionals i es manté ferm en la seva aposta per un canvi en el model assistencial del centre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -