14.3 C
Amposta

Rapitenc Sense Filtro anima les xarxes buscant el pitjor poble de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Rapitenc Sense Filtro, amb gairebé 5.000 seguidors a Twitter, és un personatge anònim nascut l’any 2017. El tuitaire comenta l’actualitat amb humor i una visió estereotipada i és un dels més seguits a les Terres de l’Ebre. L’última iniciativa que ha engegat és trobar el pitjor poble ebrenc i en total realitzarà catorze enquestes. Ha començat aquest dilluns amb la Ràpita, Benifallet, Arnes i Riba-roja d’Ebre, un municipi de cada comarca. Per cada localitat adjunta una fotografia i una descripció i, tot seguit, publica una enquesta on es pot escollir quin dels quatre és el pitjor de tots.

Segons explica ell mateix, hi pot participar tothom i l’objectiu principal és riure’s de tots els pobles del territori, començant pel seu, la Ràpita. Les enquestes estaran formades per quatre municipis (un de cada comarca) i quin sigui l’escollit passarà a la segona fase fins que en quedi només un. Després durà a terme una “anti-guia del terreno” que tindrà com a finalitat “donar motius als forasters per a no vindre aquí baix”.

Podreu buscar les publicacions amb l’etiqueta #LoPitjorPoble. Les enquestes tindran una durada de 24 hores i també es publicaran a Instagram.

Podeu participar-hi aquí:

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -