14.3 C
Amposta

Quatre dones de Tivenys creen un projecte educatiu innovador

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Quatre dones de Tivenys, relacionades amb el món educatiu, han engegat enMENT, un projecte que engloba les etapes de la infància, adults i tercera edat. L’objectiu principal és mantenir i ampliar els serveis de lleure que ja existeixen i afegir-hi un contingut més didàctic, fent a través de les xarxes socials i les noves tecnologies, activitats que fomentin els aprenentatges bàsics amb el joc, la creativitat i la manipulació.

L’inici del projecte està previst pel dilluns, 18 de maig, i finalitzaria el divendres 14 d’agost, és a dir, tres mesos després. Aquestes dates però, poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia. Actualment i tenint en compte les necessitats de les famílies presentaran tres propostes setmanals. Aquestes propostes seran suports pels alumnes per poder aprendre sobre diferents matèries d’una manera més manipulativa. No seran activitats que s’hagin d’entregar, sinó que seran materials que podran crear i utilitzar quan els necessitin.

QUÈ CAL FER PER APUNTAR-SE?

Les inscripcions a enMENT infància es duen a terme una setmana abans d’iniciar cada projecte. A les xarxes, s’anirà anunciant quan s’obre el període d’inscripció i quan finalitza. Es pot fer la inscripció als tres projectes de cop. Així no caldrà estar pendent de cada període d’inscripció.

COM ES FA LA INSCRIPCIÓ?

El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Tivenys.

COM S’OMPLE I S’ENTREGA LA INSCRIPCIÓ?

Pots omplir-la directament des de l’ordinador i enviar-la a aj.tivenys@altane.org, o també es pot imprimir, omplir, escanejar o fer-li fotos i posteriorment enviar-la.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -