14.3 C
Amposta

Pren més força l’opció d’un govern d’ERC obert al diàleg

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Alfred Blanch explicava a La Plana Ràdio que encara que no donin informació diària, les reunions amb els diferents grups polítics del nostre poble s’estan realitzant “tot va un poc més lent del habitual, perquè cada tema que es tracta, després, s’exposa al grup de militants, perquè en tinguin constància i això fa que les negociacions no vagin tan àgils com la gent espera”.

L’actual alcalde, ens confirmava que ha tingut diàleg amb tots “en alguns hem repetit la trobada perquè hem vist que hi ha certa predisposició per part d’aquests”. El que Blanch dona per descartat, és la proposta que va demanar Joaquim Martí del PP de treballar tots junts i fer un govern amb tots els partits polítics. Blanch veu molt complicat, gairebé impossible, pactar amb els partits que van donar suport al 155 “durant el mes d’octubre, novembre vam fer manifestacions, vam llegir manifests en defensa de la llibertat i de tot el que passava i ara fer coalició amb aquests partits […] encara que no sigui la gent del poble directament, no és possible”.

El que té clar és que Junts X Santa Bàrbara “busca un govern de coalició amb un o dos partits, que tingui una majoria tot i no ser absoluta, per treballar amb una certa tranquil·litat”.
Conscient que no van obtenir la majoria absoluta, Junts X Santa Bàrbara segueix essent la força més votada, la lectura que en fan de la dispersió del vot, és que la gent vol que es canviï la manera de governar, donant un caire més distes i de diàleg amb la resta de grups “s’ha de canviar la forma de treballar perquè hi ha molta diversitat política”.

A Blanch li hauria agradat resoldre-ho una mica més aviat però “les ofertes i contraofertes s’han de consultar amb la resta de militants i això ha fet endarrerir les negociacions” tot i això ja ens confirmava que el pacte serà “amb un o dos partits, quasi segur amb un, però amb l’oferiment a la resta de treballar conjuntament encara que estiguin a l’oposició.”

L’aposta que cada cop pren més força, és el pacte amb ERC, però encara caldrà esperar uns dies per conèixer-ho amb tota certesa.

Font: laplanaradio.cat

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -