14.3 C
Amposta

Pere Aragonès encapçala una trobada clau a la Sénia per impulsar el desenvolupament local

El president de la Generalitat destaca l'èmfasi en el desenvolupament industrial i la sostenibilitat durant la seva visita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres, 2 de febrer, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha protagonitzat una destacada visita institucional a la Sénia, subratllant el seu compromís amb el desenvolupament local. Aragonès va ser cordialment rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Victòria Almuni, i va signar el Llibre d’Honor en presència dels membres destacats de la Corporació municipal i del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó.

Durant la trobada, l’alcaldessa Victòria Almuni va abordar temes crítics vinculats a l’estat socioeconòmic actual de la Sénia. Va destacar qüestions com el desenvolupament industrial i l’impuls de diversos sectors productius, amb una atenció especial dirigida al sector de la fusta i el moble. Es va posar un fort èmfasi en la millora de la competitivitat i la sostenibilitat en aquest àmbit empresarial.

Seguidament, Aragonès va traslladar-se a la seu d’Ambit – Living Spaces Cluster, on va mantenir una reunió significativa amb representants del clúster de l’interiorisme en àmbits residencial i contract, així com amb membres del Col·lectiu d’Empresaris del Moble de la Sénia (CEMS). La visita destaca la importància atribuïda pel president al foment de la col·laboració regional i al suport a les empreses locals per impulsar el desenvolupament sostenible de la regió.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -