14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ampolla concedeix les primeres bonificacions a l’IBI per plaques fotovoltaiques

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest mes de gener, l’Ajuntament de l’Ampolla ha atorgat les primeres 43 bonificacions a l’Impost de Béns Immobles (IBI) com a incentiu per la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’autoconsum en habitatges. Aquesta mesura suposa una reducció del 30% de l’IBI per als beneficiaris, amb un topall de 300 euros anuals, aplicable durant quatre anys.

Els ciutadans que van presentar les sol·licituds fins a desembre de 2023 i compleixen els requisits establerts en l’ordenança corresponent ja gaudeixen d’aquesta bonificació. Aquesta acció s’emmarca en la campanya municipal per promoure les instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.

Meritxell Faiges, regidora de Sostenibilitat i Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, destaca que “l’Equip de Govern treballa per crear consciència sobre la importància de produir energia neta. Considerem aquesta bonificació com una fórmula efectiva per incentivar la instal·lació d’aquests sistemes, fomentant alhora la cura del medi ambient com a resposta als desafiaments del canvi climàtic”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -