14.3 C
Amposta

El projecte NEO Fest guanya els Premi d’Acció Jove del Consell Comarcal del Baix Ebre 

El projecte NEO Fest n’ha guanyat el primer premi i Som(Riu) Fest ha quedat en segona posició

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha fet entrega dels Premis Acció Jove 2023 on el  projecte NEO Fest n’ha guanyat el primer premi i Som(Riu) Fest ha quedat en segona  posició. Els premis tenen la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils  engegades per persones físiques o entitats sense ànim de lucre radicades al Baix  Ebre. 

El projecte guanyador, per una banda, pretén descentralitzar la cultura i donar veu  a artistes emergents del territori. El NEO Fest és un impuls per a la trajectòria laboral  dels joves creadors artístics. Hi tenen cabuda diverses disciplines artístiques,  passant per la dansa, la performance, la il·lustració, la música, el teatre, la poesia,  etc. D’altra banda, el segon classificat, el Som(Riu) Fest consisteix en la creació d’un  festival cultural i d’arts escèniques de petit format i a espais naturals i/o  convencionals de les Terres de l’Ebre que sigui una experiència per al públic, donant  a conèixer el territori i creant, d’aquesta manera, un impacte positiu per a les Terres  de l’Ebre. 

Tenint en compte que “el teixit associatiu és un eina clau per potenciar la  participació ciutadana, volem donar suport al treball comunitari de totes les  entitats i associacions, en especial les juvenils, que són una eina clau per  potenciar la participació ciutadana i promoure la cohesió social al territori”, ha  manifestat Antoni Gilabert, President del Consell Comarcal del Baix Ebre. En quant  a la dotació econòmica del Premi Acció Jove, el primer premi ha estat de 900 euros  i el segon premi de 600 euros. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -