14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Pepet i marieta estrenen nou videoclip

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Pepet i Marieta, el grup que lidera el cantant faldut Josep Bordes, celebra els seus quinze anys de carrera amb nou single i videoclip. Es titula “Imperfectes” i, segons ha explicat el mateix Bordes a l’ACN, vol ser un cant a la imperfecció de la humanitat i l’amor real, lluny de les tradicionals evocacions apassionades a un romanticisme aparentment sense fissures. La banda, que després de passar per les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona celebrarà també l’aniversari als escenaris barcelonins amb un concert a la plaça del Folk de les festes de Gràcia el 15 d’agost, opta a partir d’ara per la publicació de singles i el suport de creacions audiovisuals.

“Imperfectes”, de fet, és la primera cançó i també el primer vídeo que Pepet i Marieta enregistren amb la nova formació. Segons explica el cantant, des de principis d’any, el grup ha patit una “metamorfosi important”, amb el relleu de cinc músics. “Dos dels pilars” de l’anterior formació, amb membres d’arreu dels Països Catalans, van deixar la banda. Bordes, relata que, a partir d’aquí, ha intentat rearmar el grup amb músics de la zona de Barcelona, on viu i treballa, per poder també compaginar la vida familiar i els assajos sense necessitat de llargs desplaçaments.

El nou tema és un “cant a la imperfecció de la humanitat i de l’amor”. “Qui cregui que pot canviar la parella ho porta clar. Com a molt, podrem motivar determinats canvis. Ens hem d’acceptar tal com són. Sempre m’ha estimulat la idea de l’anticançó d’amor. No deixa de ser una cançó d’amor però que parla d’amor real, palpable, que frega la pell”, argumenta, tot reivindicant la necessitat de fer “passar a la història” els habituals missatges de les tradicionals cançons d’amor.

El tema es presenta com a single amb entitat pròpia, sense previsió que formi part o avanci un nou àlbum. Tant és així, segons explica Bordes, que la banda ha canviat d’estratègia pel que fa a la presentació de material nou, prioritzant l’edició dels senzills, acompanyats del seu corresponent vídeo-clip. “De moment no volem treure discos”, certifica. “La Cova”, “Que nos quiten lo bailao” o “La força de l’Ebre” són els exemples de cançons noves amb el seu corresponent relat audiovisual.

“Ens hem apuntat a la moda dels singles. Fem una cançó nova i l’acompanyem del vídeo. La música no només entra per orelles sinó també per ulls. Si no fas un vídeo és com no fer res. Hem agafat gust a la producció audiovisual. Treure singles ens permet saciar el nostre afany creatiu musical i audiovisual. És un estímul i una inspiració important dins del nostre projecte. No només volem oferir música de qualitat sinó també productes audiovisuals de qualitat”, sentencia el cantant.

A partir d’una idea original del mateix Bordes i de la nova saxofonista, Maria Cruz, ha estat enregistrat per Ramon Balagué i Satyavan Galiana, de la productora Minifilms. “El videoclip ens dona una plataforma per presentar cançó i estar a la palestra. De poder anunciar material nou”, apuntala el cantant faldut, conscient que Youtube s’ha convertit en una potent plataforma per arribar als seus seguidors. Es pot veure a l’adreça: https://www.youtube.com/watch?v=PPM7fJmWJjE.

El llançament d’aquest single i vídeo també va acompanyat d’altres elements de marxandatge, amb el disseny elaborat per l’ampostí Hernan en H, amb el qual s’estamparan i es comercialitzaran samarretes. Bordes assumeix que aquest l’adaptació de l’estratègia del grup a les formes de consum musical dels nous temps els permetrà continuar sobre els escenaris. “Que un projecte musical tingui aquesta durada i amb la intensitat que s’han viscut aquests anys amb Pepet i Marieta és un èxit i valoro molt positivament el que ens ha passat, com i quan”, tanca.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -