14.3 C
Amposta

Oscar Pla de la Cooperativa Terram de la Sénia: “Busquem impulsar l’ocupació social i laboral a través de l’agricultura”

La Cooperativa Terram de la Sénia va guanyar un dels Premis Emprèn 2022 de la Diputació de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Cooperativa Terram és un projecte impulsat per cinc joves de la Sénia compromeses amb el territori i ha estat guanyadora dels Premis Emprèn 2022 de la Diputació de Tarragona. El projecte busca donar resposta a dues realitats que està patint el territori. La primera és la falta de relleu generacional als camps i l’altra la manca d’oportunitats laborals i socials per aquells col·lectius més vulnerables (joves, persones amb alguna discapacitat, amb malaltia mental, drogodependents, aturats de llarga durada, majors de 45 anys, etc.). La cooperativa es crea des d’una mirada territorial i és per aquest motiu que busca revertir desigualtats a la zona de les Terres del Sénia i les Terres de l’Ebre.

Busquen impulsar l’ocupació social i laboral a través de l’agricultura i l’elaboració de productes a partir d’aquesta que permeti combatre el despoblament de la zona. Oscar Pla Queralt, educador social i un dels membres fundadors, ha estat entrevistat a Imagina Ràdio i ens ha explicat la feina que estan duent a terme i què va suposar per la cooperativa guanyar els Premis Emprèn 2022.

Entrevista a Oscar Pla de la Cooperativa Terram

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -