14.3 C
Amposta

La Cooperativa Terram presenta “Astacler”, el primer producte d’una iniciativa per a la inclusió laboral de col·lectius vulnerables

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Cooperativa Terram ha presentat aquest dissabte a la Sénia una iniciativa innovadora que busca donar suport a col·lectius vulnerables a través de l’agricultura amb el seu nou producte: l’oli d’oliva verge “Astacler”. La cooperativa té com a objectiu promoure l’ocupació laboral d’aquelles persones amb discapacitats, problemes de salut mental o en situació d’atur crònic.

Elisabeth Bermúdez, psicopedagoga de la Cooperativa Terram, ha destacat que la iniciativa busca millorar la manca de relleu generacional en les activitats agrícoles, al mateix temps que fomenta la inclusió laboral d’aquests col·lectius, sovint marginats en el món laboral convencional. La cooperativa ha optat per un enfocament basat en l’agricultura, un àmbit que, segons Bermúdez, és perfectament adequat per als membres del col·lectiu.

Astacler, el primer producte de la Cooperativa Terram, és un oli d’oliva verge de qualitat superior produït mitjançant una recol·lecta realitzada a través de tallers ocupacionals i amb els mètodes tradicionals. La cooperativa ja està treballant en la producció d’altres productes agrícoles, amb la intenció de continuar ampliant la seva oferta en el futur.

La presentació d’Astacler ha comptat amb la presència de membres de la cooperativa, així com de representants de diferents col·lectius que han donat suport a la iniciativa.

Astacler, el primer producte de la Cooperativa Terram

Redacció – Ll. F.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -