14.3 C
Amposta

Obert el termini del premi Jordi Cartanyà per a iniciatives turístiques innovadores de l’Ebre i la Costa Daurada

El termini per presentar-hi projectes finalitza el 22 de setembre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha obert el termini per participar en una nova edició del premi Jordi Cartanyà, per a iniciatives destacades en l’àmbit del turisme a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Els guardons tenen una dotació global de 30.000 € repartits en tres categories diferents, que podran premiar fins a dos projectes cadascuna:

– Millor projecte innovador i creatiu que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible. El projecte ha d’impulsar  i afavorir els mitjans per millorar la sostenibilitat ambiental i energètica atenent els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Organització Mundial del Turisme.

Millor projecte per a la creació de nous productes de turisme experiencial. Seran especialment valorats els projectes orientats a la creació d’experiències turístiques que integrin de manera eficient els recursos patrimonials, naturals, culturals, paisatgístics, tecnològics o/i d’altres tipus i que posin en valor i donin resposta a les noves tendències de la demanda.

Millor projecte de solucions tecnològiques per a la comercialització i comunicació de productes i serveis turístics. Es valoraran projectes que destaquin per la creació, implementació i gestió de recursos tecnològics que impliquin una millora en els processos de comercialització turística o la millora de les accions innovadores de màrqueting i comunicació

L’import màxim que es destina a cada categoria és de 10.000 € (dos premis de 5.000 € per cada projecte guanyador). Poden optar-hi les persones jurídiques de dret privat no dependents d’ens públics, i les persones físiques. Els projectes han de ser una realitat: han d’haver iniciat l’activitat empresarial i estar vigents en el moment de presentació de la sol·licitud.

El termini per presentar projectes a la convocatòria d’enguany del Premi Jordi Cartanyà finalitza el 22 de setembre d’enguany. A la Guia de serveis de la Diputació de Tarragona hi ha la informació al detall sobre aquest guardó, que es lliura anualment. Tota la informació aquí.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -