14.3 C
Amposta

Núria Rebull Gilabert, campiona de Catalunya individual absolut de bitlles catalanes

En aquesta 25a edició del Campionat de Catalunya individual hi han participat 96 jugadors i jugadores, 58 homes i 38 dones de tot el país

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La perellonenca Núria Rebull Gilabert s’ha proclamat Campiona de Catalunya del 25è Campionat de Catalunya Individual Absolut de Bitlles Catalanes. La gran final es va disputar el diumenge 9 de juny a Tordera (Maresme). Núria va arribar a la final després d’un circuit seguit de 6 jornades i 18 tirades sumant punts fins a classificar-se.

A Tordera, es van jugar les 2 partides classificatòries reglamentàries d’una final, d’aquestes partides en surten 10 homes i 10 dones, és d’aquests 20 tiradors i tiradores d’on es proclama, amb una sola partida, el guanyador absolut de tot el campionat.

En aquesta 25a edició del Campionat de Catalunya individual hi han participat 96 jugadors i jugadores, 58 homes i 38 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 9 noies de la categoria sub 25.

El club birles El Perelló, una entitat esportiva amb pocs anys de vida, va sumant al seu palmarès, tant com a club o individual, una trajectòria més que satisfactòria.

Núria Rebull Gilabert, campiona de Catalunya individual absolut de bitlles catalanes.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -