14.3 C
Amposta

El Perelló millora diversos equipaments municipals amb el suport de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha invertit prop de 370.000 euros, a través del Pla d’Acció Municipal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El municipi del Perelló, al Baix Ebre, ha millorat recentment diversos equipaments municipals, com ara el pavelló poliesportiu o el recinte i les instal·lacions de la piscina. Les obres han comptat amb el finançament de la Diputació de Tarragona a través del Pla d’Acció Municipal (PAM). La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha conegut de primera mà els projectes de millora, aquest dijous dia 20, acompanyada de l’alcalde del municipi, Sam Ferré, del vicepresident de la Diputació, Enric Adell i de la diputada Iris Castell. La visita s’ha iniciat a l’Ajuntament del municipi, on la presidenta ha signat el llibre d’honor.

La reforma del pavelló poliesportiu del Perelló ha consistit en l’ampliació de l’equipament, per tal de donar servei a totes les instal·lacions esportives del municipi (camp de futbol, piscina, pàdel i camp de bitlles); en l’ampliació i la creació de nous vestidors, magatzem, sala de gimnàs i sala multiús i en la substitució de les escomeses elèctriques.

Pel que fa a la rehabilitació del recinte i les instal·lacions de la piscina municipal, les obres han servit per augmentar la seguretat a la piscina i fer-la més còmoda i accessible. En aquest sentit, s’ha reduït la fondària, fet que repercutirà en un important estalvi d’aigua, s’ha millorat el sistema de filtració i neteja i s’han enjardinat i millorat les instal·lacions de la zona de bany. Així mateix, la piscina compta amb un nou sistema de bany adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

La Diputació de Tarragona ha invertit prop de 370.000 euros, a través del Pla d’Acció Municipal, per fer possible aquestes actuacions al Perelló que, tal com ha assegurat la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó “milloren la comoditat i qualitat de vida dels habitants del municipi”. 

Durant la visita d’aquest dijous, la presidenta Noemí Llauradó i l’alcalde del Perelló, Sam Ferré, han mantingut una reunió per parlar de futurs projectes que s’han de dur a terme al municipi i que es podran incloure en el nou model de cooperació econòmica i tècnica amb els ens locals: ImpulsDipta. Aquest model substitueix la majoria de convocatòries de subvencions repartides al llarg de l’any, incloses les de l’actual Pla d’Acció Municipal, el PAM, i les concentra en un únic pla global que inclou el finançament i també les assistències als ens locals.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -