14.3 C
Amposta

Nova oferta educativa online a les Terres de l’Ebre i el nord de Castelló

Es podran cursar fins a 16 cicles formatius de 6 famílies professionals, de la mà de l'Acadèmia CREA'T

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des d’ara les Terres de l’Ebre i el nord de Castelló compten amb una nova oferta educativa, es tracta de cicles formatius, de grau mitjà i de grau superior, que es podran cursar des de casa, de manera online, a través de l’Acadèmia CREA’T, de Tortosa. Tots els cicles estan dins de la formació reglada, reconeguts pel Ministeri d’Educació.

Es podran cursar fins a 16 cicles formatius de 6 famílies professionals. Els alumnes que es matriculin als cicles formatius online a través de l’Acadèmia CREA’T podran comptar amb un suport personalitzat per assegurar el seguiment del seu curs online.

Aquest nou servei de l’Acadèmia CREA’T és el resultat de l’acord amb LinkiaFP, una empresa de formació a distància que és el resultat de la unió de diversos centres de formació professional presencial. Tenen la seu a Barcelona i compten amb una gran oferta de cicles formatius de diverses famílies professionals.

Les famílies professionals, i els cicles formatius respectius, que s’imparteixen i que es poden matricular a través de l’Acadèmia CREA’T són:

 Família professional d’Administració i direcció d’empreses:

Cicle Superior d’Assistència a la direcció

Cicle Superior d’Administració i finances

Cicle Mitjà de Gestió administrativa

Família professional d’Informàtica i comunicacions:

Cicle Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes

Cicle Superior de Desenvolupament d’aplicacions web

Cicle Superior de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

Cicle Superior d’Administració de sistemes informàtics en xarxa

Família professional de Sanitat:

Cicle Mitjà de Farmàcia i parafarmàcia

Cicle Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria

Cicle Superior d’Higiene bucodental

Cicle Superior de Dietètica

 Família professional de Màrqueting i publicitat.

 Cicle Superior de Màrqueting i publicitat

Família professional d’Hosteleria i turisme:

 Cicle Superior de Gestió d’allotjaments turístics

Cicle Superior d’ Agències de viatges i gestió d’events

 Família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat:

 Cicle Superior d’Integració social

Cicle Superior d’ Educació Infantil

Cada família professional compta amb un/a professor/a que fa les funcions de coordinació, assegurant que els alumnes tinguin un contacte continuat amb el seu professorat i segueixi un ritme adequat de treball.

En l’educació a distància és especialment rellevant que l’alumnat estableixi una manera de treballar i estudiar que estigui marcat per la constància. A més, el fet de no coincidir personalment amb altres estudiants dona especial rellevància a la figura del professor tutor, que contribueix en gran manera a mantenir la motivació de l’alumne per tal de facilitar l’assoliment de resultats positius a final de curs.

La matrícula ja es pot realitzar a través dels diferents canals de contacte de l’acadèmia.

El curs començarà al setembre, i compta amb dos períodes lectius, que abasten del setembre fins al gener i del febrer fins al juny.

L’Acadèmia CREA’T és un centre de serveis educatius, fundat fa 8 anys, i que atén alumnes de tots els nivells educatius, des de primària fins la universitat, passant per l’ESO i el batxillerat, i incloent-hi els TFG (Treballs de Final de Grau) i els TFM (Treballs de Fi de Màster).

Des del curs passat ha incorporat a la seva oferta la preparació d’oposicions per les administracions públiques, bàsicament Generalitat i Ajuntaments.

Enguany fa un pas més en els serveis que ofereix, incorporant els cicles formatius online.

Compta amb servei d’orientació i psicologia educativa, podent atendre alumnes amb dificultats diverses. L’acadèmia té 6 professors de manera estable i puntualment pot tenir fins a 10 professionals impartint formació.

La majoria de l’alumnat és de Tortosa, però també hi assisteixen alumnes de moltes poblacions del voltant. També compta amb alumnes que es desplacen d’altres comarques com el Montsià, la Terra Alta, El Baix Maestrat i el Matarranya.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -